IC5 SMS modul

1.995,00 kr.

Med et IC5 modul har du mulighed for at betjene din varmepumpe via en app på mobiltelefonen. Du kan med IC5 tænde, slukke, regulere eller overvåge varmepumpen i f.eks hus, sommerhus eller i værkstedet.
IC5 modulet bruges, hvis der ikke er Wi-Fi i nærheden af din varmepumpe.

Fugtighedsmåler
IC5 indeholder som den første en luftfugtighedsmåler, så du kan modtage en sms, hvis luftfugtigheden stiger eller falder. Dermed kan du beskytte din bolig mod fugtskader og svamp.

Temperatur- og strømovervågning
IC5 kan også sættes op til at sende dig en sms, hvis temperaturen kommer over eller under en fastsat temperatur, og sender dig desuden også en sms hvis der skulle være strømsvigt.

Kalender
Den nye IC5 app indeholder også en kalender, så du kan gå tilbage og se tidligere temperaturer og luftfugtighed.

App´en findes til Android, iPhone og Win-phone, og er nem at sætte op. Der medfølger et SIM-kort fra Profort-TDC, men der kan også anvendes andre udbydere. IC5 skal enten monteres synligt i nærheden af indendelen.
IC5 leveres med USB-strømforsyning.

IC5 kan anvendes til Innova, Mitsubishi, LG og Panasonic.

Vejledning og opsætning
IC5 vejledning og opsætning henter du her.

Simkort
www.greentel.dk har "Simkort til udstyr" til 19,00 kr. pr. måned. Alle teleselskaber har simkort og kan bruges, men dette er det billigste, jeg har fundet.

Download app
Gå til denne side på din Android mobil:
https://profort.com/support/

App´en  hedder myHome og skal hentes her til Android mobiler. Mange Android mobiler er indstillet til kun, at vil hente app fra Google Play, så der skal lige give tilladelse til, at det er ok at hente fra ukendt kilde. Se step by step vejledning herunder.

Hvis det er til iPhone mobil, så ligge den i app store.


Download myHome vejledning.


1
+
Tilføj til kurv